Maak kennis met ons team

Graag stellen wij ons aan u voor omdat wij het belangrijk vinden dat u weet wie u tijdens de zwemlessen kunt aantreffen.

Al onze instructeurs zijn volledig gediplomeerd zwemonderwijzer en hebben naast het zwemonderwijs ook allemaal hun eigen specialiteit,
waardoor wij net wat meer kunnen bieden.

Petra van Rooijen
Petra van RooijenEigenaar
Petra is eigenaar van zwemschool Aquaspetter en al sinds 1997 actief in de zwembranche. Naast de zwemschool is zij ook mede eigenaar van ProOZo (Professioneel opleidingsinstituut zwemonderwijs) een particulier opleidingsinstituut voor het opleiden en bijscholen van zwemonderwijzers. Regelmatig geeft zij voor verschillende branche organisaties lezingen en scholingen.
Susanne van Zetten
Susanne van ZettenCoördinator / Zwemonderwijzer
Susanne heeft een achtergrond in het basisonderwijs en kinderopvang. De afgelopen jaren is ze vooral bezig geweest in haar eigen bedrijf eSZet print. Het werken met kinderen begon ze toch wel te missen, dus is ze zich gaan specialiseren in het zwemonderwijs.
Susanne werkt nu alweer een tijd bij ons, kinderen die net even anders leren of specifieke aandacht nodig hebben, zitten bij Susanne op hun plek.
Alida Slings
Alida SlingsZwemonderwijzer
Alida heeft zeer veel ervaring met het werken met jonge kinderen en jeugd. Het is haar passie om kinderen op een leuke manier te leren zwemmen. Plezier, structuur en geduld passen bij haar manier van lesgeven. Kinderen die net even anders leren zijn bij haar aan het juiste adres.
Lisanne Duizer
Lisanne DuizerZwemonderwijzer
Lisanne is sinds haar 14e actief in onze zwemschool. Vanuit haar maatschappelijke stage is ze bij ons komen werken als assistent lesgever. Daarna is ze de beroepsopleiding voor zwemonderwijzer gaan doen en heeft dit met succes behaald. Lisanne heeft heel veel geduld en is een enthousiaste lesgever. Daarbij is ze altijd bezig om te kijken hoe ze de kinderen het beste op een leuke manier kan leren zwemmen.
Simone Luk
Simone LukZwemonderwijzer
Simone heeft in 2016-2017 met veel plezier stage gelopen bij zwemschool Aquaspetter. Nu ze haar diploma Sport en bewegings- coördinator niveau 4 aan het CIOS heeft gehaald wilt ze graag blijven lesgeven. Simone geeft les op de zaterdagen, in vakanties en valt in op de andere dagen indien nodig. Doordeweeks volgt ze de opleiding HBO Sportmanagement.
Mandy Timmermans
Mandy TimmermansAssistent - zwemonderwijzer
Mandy is onze assistent zwemonderwijzer, op dit moment volgt zij de opleiding sport en recreatie en is ze zich aan het specialiseren voor het zwemonderwijs.
Britt Holtz-Hendrikse
Britt Holtz-HendrikseZwemonderwijzer
Britt is een zeer ervaren lesgever, al ruim 20 jaar geeft zij kinderen met veel passie zwemles. Britt ondersteunt ons team waar nodig, dit kan zijn omdat kinderen net even wat meer individuele aandacht nodig hebben of omdat de groepssamenstelling dit nodig heeft.