Maak kennis met ons team

Graag stellen wij ons aan u voor omdat wij het belangrijk vinden dat u weet wie u tijdens de zwemlessen kunt aantreffen.

Al onze instructeurs zijn volledig gediplomeerd zwemonderwijzer en hebben naast het zwemonderwijs ook allemaal hun eigen specialiteit,
waardoor wij net wat meer kunnen bieden.

Petra van Rooijen
Petra van RooijenEigenaar
Petra is eigenaar van zwemschool Aquaspetter en al sinds 1997 actief in de zwembranche. Naast de zwemschool is Petra vooral actief als opleider in de zwembranche om zwemonderwijzers en zwemtrainers op te leiden en bij te scholen. Regelmatig geeft zij voor verschillende branche organisaties lezingen en scholingen.
Susanne van Zetten
Susanne van ZettenCoördinator / Zwemonderwijzer
Susanne heeft een achtergrond in het basisonderwijs en kinderopvang.
Susanne is het aanspreekpunt in de zwemschool voor ouders.
Kinderen voelen zich snel op hun gemak bij juf Susanne ook kinderen die net even anders leren of specifieke aandacht nodig hebben, zitten bij Susanne op hun plek.
Mandy Timmermans
Mandy TimmermansZwemonderwijzer
Mandy is als assistent zwemonderwijzer begonnen, ondertussen heeft ze de beroepsopleiding voor zwemonderwijzer succesvol afgerond en is bezig met diverse specialisaties. Mandy is een rustige en geduldige zwemonderwijzer en straalt dit ook uit in haar lessen.
Lisanne Duizer
Lisanne DuizerZwemonderwijzer
Lisanne is sinds haar 14e actief in onze zwemschool. Eerst assisteren bij de zwemlessen en op haar 17 heeft ze de beroepsopleiding voor zwemonderwijzer succesvol afgerond. Lisanne heeft heel veel geduld en is een enthousiaste lesgever. Daarbij is ze altijd bezig om te kijken hoe ze de kinderen het beste op een leuke manier kan leren zwemmen. Lisanne werkt op de zaterdag en indien haar studie het toelaat valt ze in bij ziekte en vakantie van de andere zwemonderwijzers.
Simone Luk
Simone LukZwemonderwijzer
Simone heeft in 2016-2017 met veel plezier stage gelopen bij zwemschool Aquaspetter. Na haar studie Sport en bewegings- coördinator is ze de opleiding HBO Sportmanagement gaan volgen. Naast haar studie valt ze in bij ziekte of vakantie van onze ‘vaste’ zwemonderwijzers.
Britt Holtz-Hendrikse
Britt Holtz-HendrikseZwemonderwijzer
Britt is een zeer ervaren lesgever, al ruim 20 jaar geeft zij kinderen met veel passie zwemles. Britt ondersteunt ons team waar nodig, dit kan zijn omdat kinderen net even wat meer individuele aandacht nodig hebben of omdat de groepssamenstelling dit nodig heeft.
Patricia van Vulpen
Patricia van VulpenZwemonderwijzer
Patricia heeft zeer veel ervaring in het zwemonderwijs, zij kan vaak net dat extra zetje geven dat een kind soms nodig heeft. Patricia werkt bij ons op inval basis.