Project omschrijving

ENVOZ Zwemdiploma’s

ENVOZ is reeds 40 jaar aangesloten bij de Internationale federatie of Swimming Teachers Association (IFSTA). Deze organisatie geeft wereldwijd opleidingen aan zwemonderwijzers en geeft een complete lijn zwemdiploma’s uit.

ENVOZ zwemdiploma’s zijn erkende diploma’s, wij geven het A en B survival diploma uit en daarnaast verschillende brevetten voor het speciaal zwemonderwijs en de hogere diploma’s voor o.a. snorkelen en survival zwemmen.

Wij werken met 2 soorten zwemdiploma’s, het KNZB zwemdiploma (vergelijkbaar met C) en het A en B survival diploma van de ENVOZ.

Alle kinderen starten in hetzelfde traject en gaan voor het KNZB zwemdiploma.

U kunt eventueel in overleg met de lesgevers later in het zwemlestraject kiezen voor het A en B survival diploma.

Het A en B zwemsurvival diploma
Wij hebben ervoor gekozen om de kinderen voor deze diploma’s te laten zwemmen omdat er naast de standaard vaardigheden extra aandacht is voor survival elementen. Dit geeft de kinderen meer toerusting voor een leven lang zwemplezier.

Zelfredzaamheid, zwemveilig en zwemvaardig

Alleen een A diploma is niet voldoende om echt zwemveilig en zwemvaardig te zijn. Kinderen hebben net de basis geleerd. Als uw kind bij ons op les komt streven wij ernaar dat uw kind minimaal zijn B diploma haalt. Ze leren dan nog beter leren zwemmen, krijgen meer uithoudingsvermogen en meer kracht.
C staat voor compleet veilig, dit kunnen kinderen bij ons behalen met het KNZB diploma.

Bezoek www.envoz.nl voor meer informatie

Voordelen van een Envoz zwemdiploma

Met SuperSpetters heeft mijn kind op een speelse manier goed leren zwemmen. Door het spelelement blijft mijn kind geboeid en door het goed aanleren van de techniek van de borst- en rugcrawl heeft hij een goede basis voor de zwemsport.

Ouder, zwemvereniging DWK uit Barneveld

Ik zou SuperSpetters wel aanraden aan anderen omdat het heel fijn is dat je alles binnen een jaar kunt hebben, op een leuke speelse manier. Vanwege de intensiteit, denk ik persoonlijk dat het niet voor ieder kind geschikt is. Voor onze dochter was het prima!

Ouder, zwembad Zeist

Wilt u meer informatie over Envoz zwemdiploma’s?

Bezoek de website