2019-01-09T15:14:11+01:00

SuperSpetters zwemlesmethode

Met zwemles volgens de SuperSpetters zwemlesmethode leren kinderen op een leuke manier goed zwemmen en er veel aandacht is voor persoonlijk contact.

2019-01-09T15:37:36+01:00

Overig lesaanbod

Naast de standaard SuperSpetters zwemlessen hebben we ook lessen speciaal zwemonderwijs en Spetterhelden, lees hier verder wat wij te bieden hebben.

Er is meer!

Speciaal zwemonderwijs

Kinderen die net even anders leren of een motorische en/of verstandelijke beperking hebben kunnen bij ons terecht op de zaterdagmiddag. In eerste instantie zwemt er een ouder/verzorger mee, later in het traject als de kinderen zelfstandig kunnen zwemmen is dat niet meer nodig. De groepen bestaan maximaal uit 5-6 kinderen.

Prive les / Bijspijker les

Onze zwemschool biedt ook de mogelijkheid tot prive lessen van 30 minuten. Dit kan in kleine groepen van max. 4 kinderen per instructeur ( 1 les per week) of eventueel 1 op 1 les voor wat extra aandacht naast de gewone zwemlessen. 1 op 1 prive kunt u los bij ons afnemen mits we daar ruimte voor in kunnen plannen en op indicatie van onze zweminstructeurs.

Zwemcarrousel

Terugkom zwemles , hogere diploma’s en swimstar

Heeft uw kind zijn diploma gehaald A, B, KNZB of C zwemdiploma dan kan je op de vrijdagmiddag door blijven zwemmen.
Er zijn nog tal van brevetten en zwemdiploma’s te halen. Denk hierbij aan: snorkelen, balvaardigheid, survival etc.

Deze lessen zijn ook zeer geschikt om even de zwemvaardigheid op te halen als je al een tijdje niet hebt gezwommen of ter voorbereiding voor de zomervakantie.
Dus kinderen die graag doorgaan met zwemmen kunnen dit bij ons doen.

Turbozwemmen

Regelmatig hebben we in vakanties Turbozwemmen, in een week proberen we de kinderen een grote stap te laten maken met het zwemmen, ook worden ze, als ze er aan toe zijn in de gelegenheid gesteld om een diploma te behalen. Het Turbozwemmen is voor kinderen die al bij ons op les zitten.

250 kinderen behalen er per jaar bij ons hun zwemdiploma!

Naar inschrijfformulier